Om oss


ALN Pressbild är ett företag som specialiserat sig på att fotografera hästar och hästsport. Huvuddelen handlar om fotografering av travtävlingar och travrelaterade händelser. Vi startade vår verksamhet den 1 maj 2003.
Trots att vi är ett så ungt företag har våra medarbetare tillsammans cirka 120 års erfarenhet av branschen.
Vi bevakar samtliga V75 tävlingar, alla tävlingsdagar på Arvika, Bergsåker, Boden, Bollnäs, Eskilstuna, Färjestad, Gävle, Jägersro, Kalmar, Lindesberg, Mantorp, Romme, Rättvik, Solvalla, Åmål, Årjäng och Örebro samt de flesta storlopp i landet. Vårt bildarkiv ligger tillgängligt dygnet runt på nätet, där hämtar pressen bilder och privatpersoner kan gå in och beställa bildprodukter på sina favorithästar.
Arkivet fylls på med mer än 1000 bilder per månad och är ständigt uppdaterat och aktuellt. Våra bilder kan du se i Trav & Galoppronden och V75-Guiden varje vecka. Vi producerar vinnartavlor, bl.a det omtyckta hederspriset till de lyckliga ägare som har en häst som vinner på V75. Vi producerar även trycksaker som affischer, auktionskataloger och årsredovisningar. En del av omslagen till olika banors travprogram produceras av oss. Storformatsutskrifter för mässor är en annan del i vår verksamhet. Vi jobbar även med reklamfotografering, bildförädling och layout till broschyrer, årsredovisningar, annonser och andra trycksaker.Your cart
Image(s) in your lightbox
and 0 product(s) in your cart
Continue

How To Shop?

 Read here how to shop

Read more

Terms and conditions

Read about our terms of sale and how we handle "cookies"

Read more

Avtalskunder
You that have login to the archive use this link
Login