Hur handlar man

Hur fungerar ALN:s webshop?

 

Innan du handlar på ALN:s site så ta dig tid att läsa igenom försäljningsvillkoren.
Via länkarna i överkant på sidan kan du läsa om oss och även om våra produkter. Där hittar du även kontaktinformation.
På startsidan finns längst upp till höger en språkväljare i form av flaggor. Där kan du växla mellan svenska och engelska.
Under flaggorna finns en sökruta där du kan söka på bilder i arkivet. Där söker du på hästens eller personens namn.
För att snabbt få upp information om bilderna såsom datum och plats för du muspekaren över bilden. Klickar du på förtittsbilden får du upp en större bild med textinformation.
När du hittat bilderna du vill ha så klickar du antingen på pilen under förtittsbilden eller klickar på kundvagnen i den större infobilden för att lägga bilderna på ditt ljusbord till vilket du kommer genom att klicka på fortsätt under texten ”Din kundvagn”.
På ljusbordet ligger ditt bildurval och till höger kan du välja produkterna du vill beställa.
Väljer du exempelvis vinnartavla så kommer det upp en skiss av en vinnartavla till vilken du kan dra dina bilder. Har du själv valt ut dina bilder och placerat på skissen behöver du inte fylla i bana, hästnamn och datum. Du kan givetvis beställa en tavla eller annan produkt utan att välja bilder själv. Då fyller du bara i informationen om bana, häst och datum. Det enda som inte kan beställas utan att välja bilder är digitala filer eftersom du kan ladda ner valda bilder direkt efter slutförd betalning.
När du placerat dina bilder eller fyllt i informationen väljer du antal och klickar på ”lägg i kundvagn”. Om du vill beställa fler produkter från bilderna så kan du välja det eller om du vill lägga till nya bilder så finns en länk under ljusbordet för det.
När du valt dina produkter går du till kassan och fyller i leveransinformationen. Vill du betala mot faktura (endast för svenska kunder) så fyller du även i ditt personnummer. Klicka sedan på ”Fortsätt” så får du upp en sammanfattning av din beställning där även frakten lagts på. Klicka på ”Beställ” så styrs du till en säker kortbetalningssida som hanteras av DIBS. Där fyller du i dina kortuppgifter för betalningen. Observera att ALN inte får del av dessa uppgifter. När du slutfört betalningen kommer du tillbaka till ALN:s sida. Du får ett kvittto på mail på köpet, spara detta eftersom det innehåller beställningsnummer som du använder i kommunikation med oss.Din kundvagn
Bild(er) på ditt ljusbord
och 0 produkt(er) i din kundvagn
Fortsätt

Hur handlar man

Läs här om hur du handlar

Läs mer

Försäljningsvillkor

Läs om våra köpvillkor och hur vi hanterar "cookies"

Läs mer

Avtalskunder
Du som har inloggning i arkivet går den här vägen..
Logga in