Om oss


ALN Pressbild är ett företag som specialiserat sig på att fotografera hästar och hästsport. Huvuddelen handlar om fotografering av travtävlingar och travrelaterade händelser. Vi startade vår verksamhet den 1 maj 2003.
Trots att vi är ett så ungt företag har våra medarbetare tillsammans cirka 120 års erfarenhet av branschen.
Vi bevakar alla tävlingsdagar på Arvika, Boden, Bollnäs, Eskilstuna, Färjestad, Gävle, Jägersro, Kalmar, Lindesberg, Mantorp, Romme, Rättvik, Solvalla, Åmål, Årjäng, Örebro och Östersund samt de flesta storlopp i landet. Vårt bildarkiv ligger tillgängligt dygnet runt på nätet, där hämtar pressen bilder och privatpersoner kan gå in och beställa bildprodukter på sina favorithästar.
Arkivet fylls på med mer än 1000 bilder per månad och är ständigt uppdaterat och aktuellt. Våra bilder kan du se i V75-Guiden varje vecka. Vi producerar vinnartavlor. Vi producerar även trycksaker som affischer, auktionskataloger och årsredovisningar. En del av omslagen till olika banors travprogram produceras av oss. Storformatsutskrifter för mässor är en annan del i vår verksamhet. Vi jobbar även med reklamfotografering, bildförädling och layout till broschyrer, årsredovisningar, annonser och andra trycksaker.Din kundvagn
Bild(er) på ditt ljusbord
och 0 produkt(er) i din kundvagn
Fortsätt

Hur handlar man

Läs här om hur du handlar

Läs mer

Försäljningsvillkor

Läs om våra köpvillkor och hur vi hanterar "cookies"

Läs mer

Avtalskunder
Du som har inloggning i arkivet går den här vägen..
Logga in